Unikátna káva z Indonésie od nášho priateľa Luka Ondrišáka, ktorý sprocesoval takýto zaujímavý proces spracovania zrna, priamo na farme v Indonésií. Konkrétne táto káva bola anaeróbne fermentovaná a infúzovaná s čerstvými broskyňami.
Pri výrobe infúzovanej kávy sa kávové zrná, ešte obalené v sladkej dužine, fermentujú spolu s ovocím. Táto metóda umožňuje preniesť charakteristické chute a arómy týchto prísad priamo do kávových zŕn, čím vzniká nápoj s netradičným chuťovým profilom.
V tomto sete sa nachádza odroda Catimor, pestovaná v nadmorskej výške 1400 metrov v blízkosti jazera Toba na Sumatre. Bola spracovaná pomocou kofermentácie pod dohľadom odborníka Johna Kwea. Tento inovatívny proces, ktorý zvolil tento uznávaný inštruktor spracovania kávy, spočíva v kvasení kávových zŕn s inými prísadami, čo výslednému nápoju dodáva komplexnú a bohatú chuť.